Funktionsmedicinsk Terapeut, Kost- och Hälsocoach, Funktionell Tränare

I måndags var det Amits födelsedag. Vi hade bokat ett bord uppe på en restaurang som låg bredvid Purple Heaven Palace, där vi brukar åka och träna TaiChi på dagarna.

Restaurangen

God mat, gott vin, öl och Peter, Master Gu och Amit hade tagit med sig sina instrument som det spelade en liten trudelutt när vi satt vid utebordet och lät maten sjunka lite så vi skulle orka en liten bit tårta också. Jodå, det blev födelsedagssång på engelska, svenska, italienska och kinesiska.

När man beställer så skall man beställa lika många rätter som man är personer så med nio stycken så fick det bli nio stycken rätter + en soppa. Borden är hur fiffiga som helst med dessa snurrande ”innerbord” vilket gör att det är bara att snurra runt för att kunna ta av det man vill, istället för att störa alla och be att det skickas till höger och vänster. Det skulle vi ha hemma också – smart!

Mat i långa banor

Bussarna slutar gå vid 19-tiden så vi gick hem. En liten promenad på ca 45 min nerför den slingriga bergsvägen. Månen var fantastisk, inte riiiiktigt rund, men nästan.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *