Funktionsmedicinsk Terapeut, Kost- och Hälsocoach, Funktionell Tränare

Med min livserfarenhet, kunskap och livsbejakande synsätt hjälper jag dig att nå dina mål. 

 

Hej, Det är jag som är Siv,

Funktionsmedicinsk Terapeut, Terapeut inom Integrativ Onkologi, Kost- och hälsocoach, Korrektiv Funktionell Tränare och medmänniska!

Jag är en obotlig optimist och brinner för att du skall må riktigt bra!

En entreprenör ut i fingerspetsarna och med lång erfarenhet av hälsa och träning och med expertkunskap inom Funktionsmedicin kan jag hjälpa dig att nå resultat på riktigt!

Jag har alltid varit intresserad av hälsa och började läsa på ännu mer om kosten och livsstilens betydelse efter att jag själv fick en cancerdiagnos 2016. 

Jag drev en träningsstudio för kvinnor och tränade ofta, åt rätt, var normalviktig och tickade alla boxar till att INTE få cancer, så fick jag bröstcancer i alla fall. Jag blev då nyfiken på vad som gjorde att just jag fick cancer trots att jag inte var i någon riskgrupp. Kunde jag ha gjort något annorlunda?

Dessutom så hade jag lite svårt att bara lägga mig platt inför tanken att få gift (cytostatika) insprutad i min kropp utan att försöka att hjälpa den på bästa sätt.

Att förstå VARFÖR vi blir sjuka eller inte mår optimalt blev mer och mer intressant. Kanske går vi i flera år och mår dåligt för att till slut bli sjuka när vi skulle kunna stoppa förloppet tidigare om vi bara lyssnar till vad kroppen talar om för oss. Jag anser att vi har ett ansvar gentemot oss själva att lyssna till vad den vill säga oss, vi behöver inte köra den ända in i kaklet.

Jag hade hellre önskat att jag aldrig behövt uppleva detta, men trots det är jag tacksam för erfarenheten vilket ger mig en stor förståelse inför andras situation.

Fick jag svar på mitt varför? Kunde jag ha gjort något annorlunda?

Både ja och nej skulle jag vilja säga. Med den kunskap som jag hade då, kunde jag inte ha gjort något annorlunda, men jag hade önskat att jag hade haft någon att hålla i handen som hade gett mig alternativ att ta ställning till. Vi KAN sätta oss i förarsätet och påverka vår situation och därmed inte behöva känna oss maktlösa – det fick jag verkligen svar på att vi kan!

Därför är jag nu redo att hjälpa andra att optimera sin hälsa!

Kanske är det Du?

HÄLSOSIVT

Benessere AB

Org. nr 556851-6537

Handelsmannavägen 6, Eslöv

halsosivt@sivbertilsson.se

0709-57 43 42

Sociala medier